2013 yılında bütün burçları genel olarak aşk, kariyer, para ve sağlık alanında neler beklediğine bakalım.

(Yükselen burcunuzu da okuyun)

K O Ç

Sevgili Koçlar, yöneticiniz Mars ve para sektörünüzün yöneticisi Venüs, 2013 yılında hiç gerilemeyecek. Bu harika bir haber! Yıl boyunca her iki gezegenin de avantajlarından yararlanabilirsiniz.

Uranüs bu yıl da burcunuzu değiştirecek; mantıklı, asi, dinamik ve evrensel değerleri önde tutan birine dönüşmenizi sağlayacak. Liderlik eğiliminiz artıyor.

Plüton’un kariyer alanınızdaki seyahati yaşamınızı değiştirecek kararlar almanızı sağlayacak. 2013 yılında bir kez daha kariyer alanınızı değiştirebilir, yaptığınız işi bırakarak bambaşka bir sektöre geçiş yapabilirsiniz.

Satürn 2013 yılını Akrep burcunda geçirecek. Kredi geri ödemeleri, nafaka veya miras işleri gündeminizde olacak ama korkmayın. Satürn engelleyici değil destekleyici pozisyonda. Neptün’le olumlu açısı finansal konularda hayallerinizi gerçekleştirmenizi ve ruhsal tekniklere ilgi duymanızı sağlayacak.

Şans planeti Jüpiter, yılın ilk yarısında reklam, iletişim, yakın çevre ve komşularınızla ilişkilerinizi şansla donatırken, yılın ikinci yarısında ev sahibi olmanızı sağlayacak.

B O Ğ A

Sevgili Boğalar, Plüton 2013 yılını seyahat ve eğitim alanınızda geçirmeye devam edecek. İçinizden gelen bir sesle eğitim yaşamınızda köklü değişiklikler yapmak isteyebilir veya zorunluluklar nedeniyle okul değiştirebilirsiniz. Sadece bu kadar değil, yaşadığınız kenti, ülkeyi veya yaşam felsefenizi baştan sona değiştirebilirsiniz. Plüton’un sert açıları bu değişimin kolay olmayacağını ama başaracağınızı anlatıyor.

Neptün arkadaşlık ve dilekler alanınıza yerleşti. Dostlarınıza karşı daha duyarlı ve anlayışlı olmaya başladınız. Bununla birlikte dileklerinizi gerçekleştirmenin kolay tekniklerini 2013’de öğreneceksiniz.

Şans gezegeni Jüpiter yılın ilk yarısını para ve özgüven alanınızda geçirecek. Ocak sonundan itibaren Haziran sonuna dek hızla para kazanmaya ve biriktirmeye, yatırıma dönüştürmeye çalışın. Yılın ikinci yarısında tanınmanız, reklamınızı yapmanız ve kardeşlerinizle, akrabalarınızla güçlenmeniz mümkün olacak.

Mayıs ayında burcunuzda gerçekleşen tutulma yılın en güzel gökyüzü olaylarından biri. Mutlaka değerlendirin. Evlilik veya yeni bir ortamda işe başlamak yaşam biçiminizi değiştirmenizi sağlayacak.

İ K İ Z L E R

Sevgili İkizler, yılın ilk ayında Jüpiter burcunuzda geri gidecek ancak Ocak ortasından itibaren neşeniz, yaşama pozitif bakış açısınız geri gelecek ve şansınızı kaybetmediğinizi anlayacaksınız. Hemen her konuda şanslı bir yıl geçireceksiniz. Yılın ilk yarısında evlenebilir, yaşam stilinizi ve görünüşünüzü değiştirebilirsiniz. Yılın ikinci yarısında ise para en şanslı olduğunuz alan. Ve kazandıkça özgüveniniz artacak, arttıkça kazanacaksınız.

Arkadaşlık, başkalarından öğreneceklerinizin verdiği heyecan demek. Uranüs’ün arkadaşlık alanınızdaki yolculuğu devam ettikçe değişken kişi ve gruplar, ilginç, eksantrik arkadaşlar çevrenizde yer almaya devam edecek.

Neptün 2012 yılından beri kariyer alanınıza yerleşti ve yıl boyunca Satürn’den destek alarak hayallerinizi gerçekleştirecek. Deniz veya su gören bir ofis katında çalışmak istiyorsanız 2013 bu anlamda şanslı yılınız olabilir. Ne dilediğiniz yine çok önemli.

Satürn geçtiğimiz yıl aşk alanınızdan çıktı iş alanınıza yerleşti. Yalnızlık ve ciddi bir ilişki arayışı yerini bir miktar daha esnek olmaya bıraktı. Artık yalnız kalmak istemiyorsunuz ama çalışmalarınızı yalnız sürdürürken daha başarılı olacak, zorlu görevlerin altından kalkacaksınız. İş disiplininin önemini kavrayacaksınız.

Y E N G E Ç

Sevgili Yengeç, Ay’ın hareketlerine göre ruh haliniz değiştiği için büyük gezegen hareketleri size ağır geliyor. Yine de bilmelisiniz ki yılın ikinci yarısından itibaren en şanslı burç sizsiniz. Yükselen burcunuz Yengeç ise bu şans ikiye katlanır. Ay burcu Yengeç olanlar konu dışı.

Jüpiter Ocak sonundan itibaren sezgisel ve ruhsal aydınlanma getirecek. Buna yabancı değilsiniz. Sezgilerinizin ne kadar güçlü olduğunu ve rüya perinizin iyi çalıştığını biliyorsunuz. Ben size ekstra ruhsal gelişimden ve medyumluk düzeyinde sezgi gücünden bahsedeceğim. Her şeyi büyüten Jüpiter yılın ilk yarısında içsel güçlerinizi büyütecek, yılın ikinci yarısında daha konforlu bir yaşama geçmenizi sağlayacak. Evlenmek veya yaşam standardınızı geliştirmek için yılın ikinci yarısında Jüpiter’in karşınıza çıkaracağı fırsatları kaçırmamalısınız. Ve elbette donanımlı, her şekilde hazır olmalısınız. Aksi halde Jüpiter kapınızı çalmadan geçip gider.

Satürn aşk alanınızdan geçiş yapıyor. Bu genellikle zorlayıcı bir etkidir ancak siz öylesine şanslısınız ki Satürn dost bir burçta Akrep’te ve işlerinizi kolaylaştırmak için yumuşak başlı bir bilgeye dönüşecek. Kalıcı bir aşk yaşayabilirsiniz. İhtiyacınız olan da bu değil miydi? Uzun uğraşlardan sonra bebek sahibi olmak da Satürn’ün bir hediyesi olacak.

Neptün 2013’de dost burç Balık’tan gülümseyecek. Bundan sonraki on dört yıl boyunca hayallerinizi gerçekleştirmeniz ve ne diliyorsam oluyor duygusunu sık sık yaşamanız hem sizi hem yakın çevrenizi mutlu edecek. Seyahatler, yurtdışı bağlantılar, uzak ülkelere yolculuklar ve taşınma planları yıl boyunca heyecanlı fırsatlarınız olacak.

Oğlak burcunda yol alan Plüton evlilik alanınızı bu yıl da sarsacak. Yalnızsanız evlenmeniz için, evliyseniz çocuk da, kariyer de yapabileceğinizi kanıtlamanız için köklü değişiklikler yapmanızı isteyecek. Eskiye sıkı sıkıya bağlanmak acı verici bir deneyim yaşamanıza sebep olabilir. Yeniliklere kendinizi açar, Plüton’un zorunlu değişiklikleriyle mutlu olmaya çalışırsanız geleceğinizi yeniden çizebilirsiniz.SAYFA-BOLUMU

A S L A N

Sevgili Aslan, iş alanındaki gücünüz 2013’de devam ediyor. Plüton’un dönüştüren desteğini alıyorsunuz. Seyahatler, eğitim yaşamı ve yurtdışı alanınızda yol alan Uranüs değişim vaat ediyor. İş alanınızın bulunduğunuz yerden taşınması veya yön değişikliği 2013’de tüm yaşamınızı değiştirebilir. Ama korkmayın, Uranüs’ün dostunuz Koç burcunda bulunması sonuçtan memnun kalacağını garantiliyor.

Satürn ev ve yuva alanınıza geçti. Zorluk ve engellerin sert öğretmeni Satürn 2013’de ilham perisi ve hayalleri gerçekleştirme gezegeni Neptün’le uyum içinde olacak ve yılın ikinci yarısında bu işbirliğine şans meleğiniz Jüpiter de katılacak. Bu uzun cümlenin özeti şu: Satürn bu kez ders vermek yerine kalıcı yararlar sağlayacak. Bu nedenle ne dilediğinize dikkat etmelisiniz. Aklınıza gelen başınıza gelecek.

Ocak sonundan itibaren dilekler ve dostluk en şanslı olduğunuz alan. Haziran sonuna kadar bu böyle devam edecek ve yılın ilk yarısında edindiğiniz arkadaşlar gelecekteki ortaklarınız, eşiniz veya geleceği birlikte çizeceğiniz kişiler olacak. Temmuzdan itibaren ruhsal gelişim tekniklerine, meditasyona eğiliminiz artacak. Sezgisel bir dünyaya açılacaksınız. Realist ve matematikle ilgili beyniniz bir başka boyutu keşfedecek. Şifacı yanınızla tanışacak ve huzuru hissetmeye başlayacaksınız. 2014 sizin yılınız olacak sevgili Aslan. Ve buna hazırlanmanız 2013 boyunca sürecek.

B A Ş A K

Sevgili Başak, aşk alanınızda uzun süre kalacak olan Satürn 2013 yılında karizmatik ve dönüştürücü birini karşınıza çıkartmaya hazırlanıyor. Aşk konusunda seçici ve deneyimlisiniz. Öte yandan Plüton-Uranüs savaşı mantıklı, ilişkinin hakimiyetini elinde tutan bir partner adayıyla kişilik savaşı yaşamanıza neden olabilir. Bir ilişkiniz varsa bebeğiniz veya çocuklarınız üzerinde hâkimiyet kurma arzunuz nedeniyle aranızda sorunlar başlayabilir. Para, kontrol etme ve ortak yatırımlar temel sorun kaynaklarınızı oluşturacak.

Uranüs 2013 yılında kredi, vergi ve sigorta ödemelerinizin formatını değiştirmenizi isteyecek. Bunun için gerekirse sizi mecbur bırakacak. Değişimi kendinizin keşfetmesi acısız ve sorunsuz sonuç almanızı sağlar. Estetik ameliyatlar ve sağlık için gerekli operasyonlar açısından uygun bir yıl geçireceksiniz.

Neptün evlilik alanınızda ortak yaşama sıcak bakmanızla hatta bu konuda kendinizi zayıf ve korunmaya muhtaç hissetmenizle ilgilenecek. Evlenirseniz romantik bir semtte veya kentte yaşayacağınızı, kırlarda dolaşıp derelerde veya gölde ayaklarınızı suda serinleteceğinizi bilmelisiniz. Rüya gibi bir alanda evliliğinizin tadını çıkarabilirsiniz.

Şans planeti Jüpiter 2013’de iki burcu dolaşacak. Haziran sonuna dek kariyer alanında şanslısınız. Yöneticilerinizin desteğini alacak ve yükseleceksiniz. Temmuz’dan itibaren arkadaşlık ve dilekler alanınız şansla donanıyor. Dilediğiniz her şeyin anında olmasını istediyseniz işte size fırsat. Yeni dostlar ve çok sayıda arkadaşla görüşmek ufkunuzu genişletirken, geleceğinizi yeniden planlamalısınız.

T E R A Z İ

Sevgili Terazi, Satürn’ün engelleyici etkisinden henüz kurtuldunuz. Satürn 2013 yılında özgüven ve para alanınızı ziyaret edecek. Hemen ürkmeyin! Bu kez olumlu açılarıyla yüzünüzü güldürecek. Tutumlu ve kendine güvenli davranışlarınızla puan kazanacaksınız. Uzun vadeli gelir elde etme şansı bulacaksınız. İşsizlik ve sıkıntı dönemi sona erdi. Neptün’ün de iş alanınızda yol alması hayallerinizdeki iş ortamını bulmanızı sağlayacak. Yeni işinizde ofisinizin manzarası bir harika. Seveceğiniz bir işte çalışmaktan mutluluk duyacaksınız.

Ailenizle iş ortağınız veya eşiniz arasındaki soğuk savaş giderek büyüyebilir. Arabuluculuk yapma şansınız kalmıyor. Olayları dışarıdan izlerken bile kalbiniz yara alabilir. Değiştirmeniz gerekiyor. Tavrınızı, tarzınızı belki de alıştığınız insanları. Bu gerilim size kişilerin gerçek yüzleri hakkında epey fikir verecek. Uranüs-Plüton sert açısını en derinden yaşayan burçlardan biri olacaksınız.

Şans meleğiniz Jüpiter bu yılın ilk yarısını dostunuz İkizler burcunda, ikinci yarısını ise Yengeç burcunda geçirecek. Yılın ilk altı ayı boyunca bol bol seyahat edecek, yurtdışından insanlarla iyi ilişkiler geliştirecek ve hatta ticaret yaşamına atılmayı düşüneceksiniz. Eğitim sıralarına yeniden dönmek gelecek aylarda kariyerinize artı puan sağlayacak. Yılın ikinci yarısında ise yeni iş teklifleri basamakları hızla tırmanmanız anlamına gelecek. Kariyerinizde hızlı bir yükselişe hazırlanmalısınız. Donanımlarınız tam olmalı.

A K R E P

Satürn bütün yılı burcunuzda geçirecek sevgili Akrep. İlk bakışta bu cümle tüylerinizi ürpertebilir ancak korkmanıza gerek yok. Satürn size altın tepside hediyeler sunacak zira Neptün, Satürn ve yılın ikinci yarısında bu uyumlu gruba dâhil olan Jüpiter tamamen yararınıza çalışacaklar. Aşk, bebek sahibi olmak, yeni projeler yaratmak, seyahatler, yeni eğitim fırsatları ve görünüşünüzü ya da stilinizi değiştirmek yılın ikinci yarısında en şanslı olduğunuz ve kolaylıkla ilerlediğiniz alanlar olacak.

Yöneticiniz Plüton 2013 yılını da yakın çevre ve iletişim alanınızda geçirecek. Kardeş ve akrabalarınızla, komşular ve mahalle esnafınızla ilişkilerinizde acıyı, çaresizliği veya gücü tecrübe etmenizi istiyor. İş kolunuz bu kelimelerle bağlantılıysa alışkanlıklarınızı değiştirmeniz gerekecek. Yalnız başınıza çalışmak, zekâ isteyen ve beyin gücünüzü sıklıkla kullanacağınız bir işe yönelmek veya yeni, orijinal projeler üretmeye başlamak yeni yılın mükemmel seçimleri olacak.

Nisan sonunda Ay, burcunuzda tutulacak. Daha romantik ve duygusal tepkiler vereceksiniz. Bu sarsıcı bir deneyim olabilir. Hatta hiç böyle hissetmemiştim diyeceksiniz. Mayıs ayının ilk yarısında gerçekleşen Güneş tutulması evlilik ve ortaklık alanınız için altın değerinde fırsatlar sunacak. Ve yılın son Güneş tutulması Kasım ayında yine burcunuzda gerçekleşecek. Gezegenler gelişmenizi, öne çıkmanızı hareket kazanmanızı isterken beklemeyin. Beklemek veya hiçbir şey yapmamak can yakıcı olabilir. Karşınıza çıkan fırsatları dikkatle gözlemleyin ve kaçırmayın. Yaşamınızı değiştirmekten korkmayın. Mutluluğu bu şekilde bulacaksınız.SAYFA-BOLUMU

Y A Y

Sevgili Yay, Plüton’un para alanınızdaki transiti gücünüze güç kattı. Tabii fırsatları iyi değerlendirdiyseniz. 2013’de fırsatları bir labirentin içinde aramanız gerekecek. Plüton-Uranüs savaşı zirve yapacak ve aşk, çocuklar veya projeleriniz için haddinden fazla para harcamanız gerekecek. Gücünüz acizliğe dönüşmesin istiyorsanız alıştığınız harcama biçimini, hediye verme seremonilerini değiştirin. Gösterişli olmanız gerekmiyor. 2013 sadelik yılı.

Ev ve yuva alanınıza Neptün yerleştiğinden beri evinizin deniz, havuz veya göl manzarası hayallerinizi süslüyor. Taşınabilirsiniz. Neptün’ün diğer gezegenlerden alacağı destekle yılın ikinci yarısını yazlıkta geçirmekten daha fazlasını yapmalısınız. Arayın, size uygun bir ev bulacaksınız.

2013’ün en şanslı burçlarından birisiniz. Yeniay ve dolunay dönemleriniz olumlu açılar altında ve siz de fırsatları değerlendirecek niteliktesiniz. Gerçek aşkı özlediyseniz bu yıl karşılaşabilirsiniz. Yöneticiniz Jüpiter yılın ilk yarısında evlenmenizi veya iş ortaklığı kurmanızı onaylayacak. Yılın ikinci yarısında ise süper sponsorluk anlaşmaları yapmanıza veya kredi almanıza yardımcı olacak. Gelirleriniz yılın ikinci yarısında artıyor.

O Ğ L A K

Sevgili Oğlak, Plüton üzerinizde büyük bir deney yapmaya hazırlanıyor. Bu deneyin kurbanı da, kazananı da siz olacaksınız çünkü bu güçlü gezegen burcunuzda yol alıyor. Aileniz üzerinde bir hâkimiyet kurma arzusu baş gösterdi. Birkaç yıldır devam eden bu arzu gittikçe güç gösterisine dönüşüyor ve sertlik katsayınız artıyor. Onların büyüdüğünü veya değiştiğini ya da artık başka bir hayat kurmak istediklerini anlayamıyorsunuz. Değişimi kabullenmezseniz Plüton’un sert yüzünü göreceksiniz.

Neptün iletişim alanınıza güç veriyor. Bu nedenle özenle seçtiğiniz kelimeler ve cümlelerle başkalarını etkileyecek, özellikle yılın ikinci yarısında şansı kendiniz yaratacaksınız. Partnerinizle birlikte dostlarınıza ve şimdi bulunduğunuz semte yakın bir yere taşınabilir veya onların sayesinde reklamınızı yapabilirsiniz. Avantajlısınız.

K O V A

Sevgili Kova, geçtiğimiz yıl Neptün burcunuzdan çıkıp para sektörünüze geçti. Burada eskiden olduğundan daha fazla duyarlılık ve merhamet vermeye başladı. Çünkü Neptün aynı zamanda özgüven alanınızda bulunuyor. Daha kolay ağlıyor ve duygulanıyorsunuz. Bu durum özgüveninizi de sarsıyor gibi. Ancak yılın ikinci yarısında Satürn-Neptün-Jüpiter kardeşliği özgüven patlaması yaratabilir. Şansınız açılacak. İşlerinizdeki taleplere yetişmek için yılın ilk yarısında sıkı bir yardımcı yetiştirin. Yılsonunda kariyerinizde hedeflediğiniz noktaya ulaşmış olacaksınız.

Yöneticiniz Uranüs, iletişim, reklam ve yakın çevre sektörünüze damgasını vurdu bile. 2013 yılında reklamın önemini daha yakından kavramış ve çalışmalarınızı hızlandırmış olacaksınız. Bu sırada sık sık fikir ve yöntem değiştirebilirsiniz, sakıncası yok. Otomobilinizi, elektronik araçlarınızı da yenilemeli, modernizasyonu sağlamalısınız.

Zorlu öğretmen Satürn kariyer alanınıza geçti. Merak etmeyin sadece destek olacak. İyi ve deneyimli yöneticilerle çalışma şansı bulacaksınız. Kariyerinizi sağlam temeller üzerinde şekillendireceksiniz.

B A L I K

Sevgili Balık, Neptün burcunuza geçtiğinden beri eski Balık oldunuz: duyarlı, sezgisel, duygulu. Hisleriniz nerdeyse hiç yanılmıyor. Durugörü yeteneğiniz açıkça ortaya çıktı. 2013 yılında yılın ilk yarısında seyahatler ve eğitim almak istediğiniz konularda sezgilerinize güvenebilir, düşlerinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz. 2013 yılının ikinci yarısında ise aşk kapıyı çalacak, bir bebeğiniz olacak veya bebeğiniz gibi olan en özel projeniz onaylanacak ve çok para kazanacaksınız. Hani her zaman başkalarına yardım edecek kadar dersiniz ya işte o kadar çok!

Yılın ilk yarısında ev sahibi olmaya çalışın. Bu alanda şansınız bol ve açık. Hatta iki ayrı seçenek arasında seçim yapmakta zorlanarak iki ev veya mülk alabilirsiniz. Jüpiter son derece destekleyici bir konumda olacak.

Yıl boyunca güçlü kişilere, güç aldığınız gruplara ve dostlara dikkat edin. Tam da aklınızdan geçtiği gibi bir yandan sizi destekler gibi görünüp öte yandan zor durumda bırakabilirler. Kendiniz, aileniz ve partnerinizden başkasına güvenirken dikkatli olun.

<div class="social4i" style="height:82px;"> <div class="social4in" style="height:82px;float: left;"> <div class="socialicons s4twitter" style="float:left;margin-right: 10px;padding-bottom:7px"><a href="https://twitter.com/share" data-url="https://dergi.kuraldisi.com/2013-yilinda-burclar/" data-counturl="https://dergi.kuraldisi.com/2013-yilinda-burclar/" data-text="2013 Yılında Burçlar" class="twitter-share-button" data-count="vertical" data-via=""></a></div> <div class="socialicons s4fblike" style="float:left;margin-right: 10px;"> <div class="fb-like" data-href="https://dergi.kuraldisi.com/2013-yilinda-burclar/" data-send="true" data-layout="box_count" data-width="55" data-height="62" data-show-faces="false"></div> </div> </div> <div style="clear:both"></div> </div> <p>Asıl mesleği inşaat yüksek mühendisliğidir. 1990 yılında Amerika’da astroloji eğitimi aldı. On yıldır da profesyonel olarak astroloji danışmanlığı<a href="https://dergi.kuraldisi.com/wp-content/uploads/sites/4/2016/05/Su_Karakus.jpg"><img fetchpriority="high" decoding="async" class="alignright size-medium wp-image-3468" title="Su_Karakus" src="https://dergi.kuraldisi.com/wp-content/uploads/sites/4/2016/05/Su_Karakus-300x225.jpg" alt="" width="300" height="225" /></a> yapıyor.</p> <p>Günlük, haftalık ve aylık astroloji yorumları çeşitli gazete ve dergilerde yayımlandı.</p> <p>İlk kitabı 2007-2008 Astroloji Rehberi kendi kategorisinde satış listesinde ilk sıraya çıktı. İkinci kitabı 2008-2009 Astroloji Rehberi öngörülerinin doğruluğu ile ses getirdi. 2010 yılında üçüncü kitabı da yayımlandı: Astrolojinin En Güzel Zamanları.</p> <p>Alem FM’de “Su Karakuş ile Astro-Pazar” adında bir radyo programı hazırlayıp sunuyor. Her pazar ünlü bir konuğu ağırlayıp horoskop analizleri ve gelecekte yorumlarının doğruluğu ile astrolojideki başarısını kanıtlamaya devam ediyor.</p> <p>Astroloji, Reiki, Altın Üçgen ve Tarot eğitimleri veriyor.</p> <p>Doğum haritalarındaki olumsuz açıları ve gezegen etkilerini olumluya dönüştürmek üzere hazırladığı Gezegen Tılsımları çalışması Türkiye’de bir ilktir. Bu çalışma ve aynı içerikli DVD’leri ile binlerce katılımcının mucizeler yaşamasına ortaklık etti.</p> <p style="text-align: right;">su@sukarakus.com</p> <p style="text-align: right;">www.sukarakus.com</p> <span class="et_social_bottom_trigger"></span>
Share This