Hayvan Hakları Evrensel Beyannamesi’nden
Bütün canlılar biyolojik denge kavramı içerisinde
var olmak bakımından eşit haklara sahiptir. Bütün
hayvanlar saygı gösterilme hakkına sahiptir. Hayvanlara
kötü muamele edilemez veya zalimane davranışlarda
bulunulamaz. Bir insanın desteğine ihtiyaç duyan her
hayvan uygun beslenme ve bakımı görme hakkına sahiptir.
Hayvanlar üzerine yapılan fiziksel ya da psikolojik acıya
sebep olan deneyler hayvanların haklarının ihlalidir.

 

 

Kaza Geliyorum Diyor Haftası
Hafta başındaki Jüpiter-Mars arasındaki soğuk ve gergin açı bireysel anlamda başarı ve hırs getiriyor. Ancak bu açı nedeniyle kazaların artacağı; ateşli ve kesici aletlerin zararlarının büyük olabileceği de unutulmamalı. Bu açı bütün haftaya hâkim. Bununla birlikte Jüpiter’in geri gidiyor oluşu zararın azalması açısından sevindirici.

Plüton-Uranüs arasındaki büyük gerilim de hızını kesmiş değil. Bu alanda Uranüs’ün geriliyor oluşu sevindirici. Gerilemeler zararı azaltan etkiler getirecek. Değişim ve dönüşüm dönemi bütün dünyayı sarıp sarmalarken, Plüton gereken değişim sağlanmazsa yıkıcı bir etki ile yeniliği yaratmak çabasında. Uranüs ise bu haliyle boyun eğecek ve değişimi kabullenecek gibi görünüyor. Şimdilerde suskun devam eden değişim 2012 başında ses vermeye başlayacak. Bireysel açından en uygun olanı, kişisel haritalarınızda Plüton hangi alanda ilerliyorsa o alanın değişim davetine evet demek.

Çarşamba günü Ay’ın olumsuz açıları bir parça gerginlik yaratabilir.

Perşembeden itibaren daha suskun ve içe dönük bir ruh hali ile sözlü ve yazılı iletişimi azaltan etkiler altına gireceğiz. Aradığınız kişiye ulaşılamıyorsa şaşırmayın. Merkür bu kez Satürn engeline takılacak.

Cuma günün kraliçesi Ay, duygularınızı allak bullak edebilir. Şanssız ve öfkeli hissederek, saldırganca tavırlar sergilememelisiniz.

Cumartesi günü Merkür ve Satürn’ün Ay ile uyumu, yeniden iletişim kurma olanağı sağlarken, düzenli bir yaşama geçişi de mümkün kılacak. Hafta içinde askıya alınan ve gerilim yaratan konular hafta sonundan itibaren çözüm bulacak. Daha da güzeli Neptün hayalleri gerçekleştirme eğilimi ile aşk, sevgi, güzellik gezegeni Venüs’le işbirliği yapacak. Bu güzel havaya Jüpiter-Plüton olumlu açısı da eklenince zorunlu görünen değişikliklerin aslında ne kadar güzel bir sonuca ulaştırdığını fark edeceksiniz. Moraller, ekonomi ve ruh halindeki bu ani değişim hafta sonunu muhteşem bir hale dönüştürebilir ancak Mars’ın gaza basma eğilimi ile Jüpiter’in dikkatsizliğe davetinin bir tuzak olduğu unutulmamalı.  Bireysel haritalarınızda transit Jüpiter ile Mars’ın konumunu iyi takip etmelisiniz. Kazanın nereden geleceğini böyle keşfedebilirsiniz.

Pazar günü Venüs, henüz Akrep burcuna geçmediği halde, kıskanç, tutkulu ve derin bir duygulanım içinde hissedebilirsiniz. Bu Venüs’ün ayak sesi. Yoğun bir aşka, daha derin duygulara teslim olmaya hazır olun.
Bu Hafta BurçlarSAYFA-BOLUMU

K O Ç

Yakınlarınızla, sevgilinizle, eşinizle, iş ortağınızla ilişkilerinizi yeniden gözden geçirmelisiniz. Onların düşüncelerinde ve duygularında bir geri çekilme fark edecek, kendinizi değiştirmek zorunda olduğunuzu anlayacaksınız. Şu anda ilerlemek için yapacağınız hiçbir şey yoksa görünüşünüzde, en azından kişisel stilinizde bir değişim yaratın. Kariyerinizdeki herhangi bir gelişme buna bağlı. Hafta ortasından itibaren yaratıcılığınız dorukta olacak. Çocuklarınızın arabulucu olmasına izin vermelisiniz. Böylece hem yakınlarınızla ilişkinizi çözümleyici bir üslupla ele alacak hem de projelerinize bir ortaklıkla destek bulacaksınız. Öte yandan arkadaşlarınızın müdahalesi de yerinde ve gerekli olacak. Hayallerinizi gerçekleştirme yolunda sizin de onlara yardım etmeniz lazım.

B O Ğ A

Yakınlarınızın sağlığı ve iş yaşamınız aynı anda ilgilenmeniz gereken konular. Nasıl yetişeceğinizi bilemeyecek, kaygılı ve engellenmiş hissedeceksiniz. Gergin bir hafta geçirebilirsiniz. Öte yandan şehirlerarası seyahat etme zorunluluğu da üzerinizde baskı oluşturacak. Birtakım sıkıntılarla uğraşırken hafta sonuna doğru müjde iş yaşamınızdan gelecek: önemli bir göreve atanacak veya bir hayalinizi daha gerçekleştireceksiniz. Kariyerinizde istediğiniz gibi bir gelişme sağlayacaksınız. Evle ilgili sorunlarınızda bir rahatlama olasılığı var. Evinizde harika bir çalışma ortamı oluşturabilir ve son hızla işlerinize kanalize olabilirsiniz. Bunun yanı sıra işiniz ev alım-satımı, kiralamak, gayrimenkul danışmanlığı ise harika bir hafta geçirebilirsiniz. Hırsınız azminiz ve ataklığınızla istediğiniz sonucu elde edebilirsiniz.

İ K İ Z L E R

Aşk alanınızda bir güneş açıyor bir fırtınadan önceki sessizlik hâkim oluyor. Bir yandan sevgilinizin suskunluğu düşündürüyor, öte yandan zaman zaman neşeli, canlı davranışları ile hayat buluyorsunuz. Anlam veremediğiniz davranışları eleştirmek ve yargılamak için acele etmeyin. Birlikte uzaklara yol almak gibi bir hayaliniz varsa bu hafta gündeme getirin. Baş başa olmak yakınlaşmanızı sağlayacak. Öte yandan kendi çalışma alanınızın tanıtımına ağırlık vermelisiniz. Gezegenler sizi desteklerken şöhretin kapıları açılabilir. Kendinize inanıyor, güveniyorsanız başarılarınızdan herkesi haberdar etmeye bakın. Reklam, sunum bu dönemde yapacağınız en akıllıca atak olacak. Kısa bir yolculuk yaparak sevdiklerinize ulaşacaksınız. Bu sırada onları aşırı sorgulama eğiliminizi frenlemelisiniz.

Y E N G E Ç

Ailenizle daha yakın ama daha sorunlu bir dönem geçiriyor olabilirsiniz. Onların tutumunu hissetmeye çalışırken bireylerin içe dönme ihtiyacını göz ardı etmemelisiniz. Sübjektif kanılar sizi doğruya götürmeyecek. Yani her davranışı üzerinize alınmayıp, meseleleri darılmadan halletmelisiniz. Böylece uzun sürecek bir huzur dönemine imza atabilirsiniz. Onlar adına yapacağınız harcamalar takdire şayan. Eşiniz, ailenize olan ilginizden rahatsızlık duyabilir ve baskı yaratabilir. Şimdilerde dengeyi bulmalısınız. Aileniz kredi alımı, miras paylaşımı gibi konularda size öncelik tanıyacak. Bunun doğal yollarla olmasını sağlayın. Aşırı talepler, beklentiler haklılığınızı baltalayabilir. Bu hafta yaşanacaklardan sadece siz tek başınıza sorumlu olabilirsiniz. İyi ve objektif kalmaya çalışın.SAYFA-BOLUMU

A S L A N

Burcunuzda yol alan Mars harika bir hafta geçirmenizi sağlayabilir. Enerjik, atak ve başarmaya hazırsınız. Yakın çevrenizle ilişkilerinizde son derece işinize yarayacak bu tutum, alanınızı genişletmenizi, çevreniz tarafından tanınmanızı sağlayacak. Bu avantajı mutlaka kullanın. Uzun yolculuklara çıkmak zorundaysanız aracınızı değiştirmeli veya en azından bazı parçaların değişme gerekliliğini unutmamalısınız. İş seyahatleriniz müşterilerin ve elemanlarınızın baskısı ile zorlayıcı olabilir. Zor günlerde başarılı olmak doğanızda var. Kendinize güvenin ve aynı anda birkaç hamleyi karşılayabilecek güçte olduğunuzu herkese kanıtlayın. Kalbiniz boşsa kısa bir seyahat sizi yepyeni bir aşka, dinginliğe ve harika bir manzaraya götürecek. Avantajlı alışverişler yapabileceksiniz. Hafta sonunu değerlendirin.

B A Ş A K

Dinlenme ihtiyacınıza rağmen içinizde bitmek bilmeyen bir enerji hissediyor, geçmişe veya bilinçaltınıza yolculuk yapıyorsunuz. Rüyalarınız bu sıralar ne yapmanız gerektiğini söylüyor. Mümkünse not edin. Finansal alanda geçtiğimiz hafta yeni başlangıçlar yapmanızı sağlayan bir yeniay doğmuştu. Bu hafta sürekli gelir elde etmenizi sağlayan bir destek Satürn’den gelecek. Sözleşme yapmak avantaj sağlayabilir. Bu sırada vergi diliminizi değiştirmeniz gerekiyor. Koşullar zorlamadan siz bunu başarmalısınız. Projelerdeki köklü değişiklik üzerinizde kâbus gibi bir baskı oluşturabilir ancak bu durumu aşacak ve kesin başarıya imza atacaksınız. İş yaşamınızda tam da hayal ettiğiniz duruma geliyorsunuz. İşyerinizi deniz gören bir alana taşıyabilir, akvaryumla süsleyebilir veya yeni göl manzaranızın tadını çıkarabilirsiniz.

T E R A Z İ

Burcunuzda biriken gezegenler harika bir Ekim ayı yaşamanızı sağlayacak. Satürn bu kez destekleyici konumda ve uzun vadeli ilişkilere evet demenizi istiyor. O size kalıcılık vaat ediyor. Zeki, canlı ve sempatik tavırlarınızla güven kazanıyorsunuz. Bu tutumunuzda ve sağlıklı görünümünüzde arkadaşlarınızın da katkısı olacak. Onların can yakan eleştirilerini bile dikkate alın. Bununla birlikte bir boşanma arifesinde olabilirsiniz veya ailenizden ayrı yaşamaya başlayabilirsiniz. Aileniz bu ayrılığa olumlu yaklaşmayabilir. Siz bildiğinizden şaşmayın. Bu ilk değişime evet dedikten sonra Aralık ayında bambaşka bir yerde gözlerinizi açacaksınız. Yeni bir aşk veya proje size ulaşmak üzere. Hayal kurun ve bekleyin. Evren size hediye vermek istiyor.

A K R E P

Geçmişin gizleri önünüze seriliyor. Sıkıntılı veya affedici ruh halleri arasında gidip geliyorsunuz. Bunu bir süre daha yaşayacak sonrasında yenilenmiş olarak ortaya çıkacaksınız. Şimdilik dinlenip güç toplayın. Bu sırada hem sağlığınızla hem de yakınlarınızdan birinin sağlık sorunlarıyla ilgilenmek durumundasınız. Onun beslenme programını ve yaşam biçimini değiştirmesine yardımcı olmalısınız. Yakın çevrenizden destek alamamak aşırı baskı hissetmenize sebep olabilir. Bu kez her şeyi tek başınıza üstlenin. Yeni bir ev veya eşyalarla yeniden hayat bulabilirsiniz. Eski yuvanıza yeniden dönebilir veya çocukluğunuzun geçtiği eve taşınabilirsiniz.SAYFA-BOLUMU

Y A Y

Arkadaşlar-para-aşk veya çocuklar arasında sıkışmış hissedeceğiniz bir haftaya başlıyorsunuz. Oysa uzun sürecek dostluklar da edinecek, onların yardımını alarak rahatlayacaksınız. Bu dostlardan biri sizin kimi hayallerinizi gerçekleştirecek. Hatta aynı hayallere sahipsiniz. Birlikte yol alacak, seyahatle öğrenmeyi birleştireceksiniz. Hesaplı davrandığınız ve aşırı harcama yapmadığınız sürece sorun yok. Daha uzaklara gitme ihtiyacınız varsa veya yurtdışı ile bağlantılı çalışmak istiyorsanız, hafta ortasından itibaren harekete geçin. Size yardımı dokunacak dostlarınızı arayın. Doğru adrese ulaşacak, sevineceğiniz bir sonuç alacaksınız. Bu haftanın kilidini arkadaşlarınız açacak.

O Ğ L A K

Bir yandan aile bireylerine öte yandan yöneticilerinize baskı yapıyorsunuz. Gücünüzün farkına vardınız ve nedense aşırıya kaçıyorsunuz. Güç sizi aciz kalacağınız bir dibe vuruşa sürüklemesin. Bu sebeple yükselişinizden şımarmamalısınız. Bununla birlikte para kazanımınızda bir artış ve hatta hayallerinizin ötesine bir tırmanış söz konusu. Yöneticileriniz sizin adınıza çalışıyor ve kazanmanız için uğraşıyor. Gelecek vaat ediyorsunuz. Kredi borçlarınızı veya vergi ödemelerinizi yapacak bir miktar para avans olarak verilebilir. Bu konuda da yöneticilerinize güvenebilirsiniz. Tüm bu iyilikler için aşırı verici olmanıza gerek yok ama aşırı güç gösterisinde de bulunmayın.

K O V A

Burcunuzda gerileyen Neptün hayallerinize sihirli bir şekilde dokunmaya devam ediyor. Şehir değiştirmek, başka ülkelere seyahat etmek, eğitim almak veya medya çalışmalarınızla gündeme gelmek istiyorsanız bu hafta şansınıza güvenin. Düşünce gücünüzle olayları hareketlendirebilir, hızlandırabilir ve istediğiniz formu verebilirsiniz. Ancak yakın çevreniz hakkında harekete geçmeden önce iyice düşünmelisiniz. Onları değişmeye zorluyor olabilirsiniz. Uzak yolculuklarınızı planlarken partnerinizin yardımını ve teşvikini alacaksınız. Bu adım sizi yakın ve vazgeçilmez ikili haline getirebilir. Onunla tartışmalarınıza bir nokta koyun ve birlikte mücadele eden iki savaşçı haline gelin. Omuz omuza yaşamak kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacak.

B A L I K

Finansal bir değişime hazır mısınız? Kazancınızı kontrol etmek yerine farklı iş kollarından kazanmaya başlayacak, müthiş bir gelir-gider programı yapacaksınız. Bu arada telif, ikramiye, miras, kredi alacaklarınız uzun vadeli olabilir. Sevindirici gelişmelerin devam etmesi için sözleşme yapmalısınız. Hayalleriniz ve düşleriniz birer birer gerçekleşmeye başlıyor. İş yaşamınızda her zamankinden daha hırslı ve atak görünüyorsunuz. Yılmadan çalışıp yönetici pozisyonuna geçme çabanıza destek arıyorsanız hafta ortasında müjdeyi alabilirsiniz. Borçlarınız kapanıyor ve kazanç haneniz dolmaya başlıyor.

<div class="social4i" style="height:82px;"> <div class="social4in" style="height:82px;float: left;"> <div class="socialicons s4twitter" style="float:left;margin-right: 10px;padding-bottom:7px"><a href="https://twitter.com/share" data-url="https://dergi.kuraldisi.com/3-9-ekim-haftasi-burc-yorumlari/" data-counturl="https://dergi.kuraldisi.com/3-9-ekim-haftasi-burc-yorumlari/" data-text="3-9 Ekim Haftası Burç Yorumları" class="twitter-share-button" data-count="vertical" data-via=""></a></div> <div class="socialicons s4fblike" style="float:left;margin-right: 10px;"> <div class="fb-like" data-href="https://dergi.kuraldisi.com/3-9-ekim-haftasi-burc-yorumlari/" data-send="true" data-layout="box_count" data-width="55" data-height="62" data-show-faces="false"></div> </div> </div> <div style="clear:both"></div> </div> <p>Asıl mesleği inşaat yüksek mühendisliğidir. 1990 yılında Amerika’da astroloji eğitimi aldı. On yıldır da profesyonel olarak astroloji danışmanlığı<a href="https://dergi.kuraldisi.com/wp-content/uploads/sites/4/2016/05/Su_Karakus.jpg"><img fetchpriority="high" decoding="async" class="alignright size-medium wp-image-3468" title="Su_Karakus" src="https://dergi.kuraldisi.com/wp-content/uploads/sites/4/2016/05/Su_Karakus-300x225.jpg" alt="" width="300" height="225" /></a> yapıyor.</p> <p>Günlük, haftalık ve aylık astroloji yorumları çeşitli gazete ve dergilerde yayımlandı.</p> <p>İlk kitabı 2007-2008 Astroloji Rehberi kendi kategorisinde satış listesinde ilk sıraya çıktı. İkinci kitabı 2008-2009 Astroloji Rehberi öngörülerinin doğruluğu ile ses getirdi. 2010 yılında üçüncü kitabı da yayımlandı: Astrolojinin En Güzel Zamanları.</p> <p>Alem FM’de “Su Karakuş ile Astro-Pazar” adında bir radyo programı hazırlayıp sunuyor. Her pazar ünlü bir konuğu ağırlayıp horoskop analizleri ve gelecekte yorumlarının doğruluğu ile astrolojideki başarısını kanıtlamaya devam ediyor.</p> <p>Astroloji, Reiki, Altın Üçgen ve Tarot eğitimleri veriyor.</p> <p>Doğum haritalarındaki olumsuz açıları ve gezegen etkilerini olumluya dönüştürmek üzere hazırladığı Gezegen Tılsımları çalışması Türkiye’de bir ilktir. Bu çalışma ve aynı içerikli DVD’leri ile binlerce katılımcının mucizeler yaşamasına ortaklık etti.</p> <p style="text-align: right;">su@sukarakus.com</p> <p style="text-align: right;">www.sukarakus.com</p> <span class="et_social_bottom_trigger"></span>
Share This